​​

G.M. Damsteegt

G.M. Damsteegt B.V., de verhuurder van bemand en onbemand materieel in de Grond-, Weg- en Waterbouw, is begin jaren '90 opgericht. In eerste instantie spitste het bedrijf zich toe op de verhuur van graafmachines.

In de loop der jaren is G.M. Damsteegt B.V. uitgegroeid tot ruim 100 werknemers en meer dan 250 machines waaronder: rupskranen, mobiele kranen, rupsdumpers, wieldumpers, shovels, verreikers, tractoren met aanbouwwerktuigen en baggermaterieel. Sinds 2011 is het assortiment uitgebreid met een innovatieve Recyclingtak. Deze tak omvat diverse klassen schud- en trommelzeefmachines, verkleiners en chippers.

U huurt bij ons ook de hulpstukken behorend bij het diverse grondverzetmaterieel. U kunt een deel van onze hulpstukken vinden onder het tabblad kranen en shovels.

Met de vele soorten en maten van machines kunnen wij u de perfecte machines leveren voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Ons bedrijf is voorzien van een VCA* certificaat, wat onder meer inhoudt dat al onze machines voldoen aan de wettelijke veiligheids- en milieu-eisen en daarvoor ook jaarlijks worden gekeurd door deskundige instanties. Natuurlijk is G.M. Damsteegt B.V. ook in het bezit van de CO² Footprint ter ondersteuning van de Prestatieladder.


Bekijk website

Met dank aan onze sponsors