​​

Wedstrijd Halsteren & Winter update

Hier nog een update

Wij willen jullie allen bedanken voor de steun en de bijdragen van het afgelopen seizoen, en hopen op jullie steun aankomend seizoen.
 

hier het laatste wedstrijd verslag van halsteren 

Tot onze grote teleurstelling werd de wedstrijd in halsteren afgelast. Wat onze laatste kans op behoud van de plaatsing in de topcompetitie moest zijn was verkeken. 

Dit seizoen hebben we moeten afsluiten met een 11de plaats in de competitie wat gelijk degradatie naar de promoklasse inhoud. 
Toch gaan we niet bij de pakken neerzitten en zijn we inmiddels druk bezig met 2 motorblokken. 
Het ‘oude’ motorblok van dit seizoen krijgt een controle/opfrisbeurt met een paar kleine aanpassingen links en recht waarna het draaiende gedeelte weer opgebouwd zal worden. 
Het 2de motorblok vergt iets meer werk. Een krukas aanpassen om hem beter in balans te krijgen, zuigers ontwerpen en laten maken, nieuwe carterpan maken omdat de oude niet meer onder de bestaande gordelplaat past en zo nog veel meer dingen. 
Dat de 8,3 liter motor er komt is zeker. Nu nog kijken wanneer omdat het toch wel een redelijk grote kostenpost is bij elkaar. Maar natuurlijk kunnen we dit niet zonder onze sponsoren.

Wij zijn al hard bezig in onze nieuwe werkplaats, met het controle van de trekker (frame, achterburg,versnellingsbak) en hier en daar wat puntjes vernieuwen en verbeter.
update van de motor, de bussen en de zuigers en krukas zijn in aantocht dus met de kerst kunnen we de motor op gaan bouwen als 8,3 liter.

Met dank aan onze sponsors