​​

Wedstrijd Bakel

ook dit was een competitie wedstrijd voor de punten, er hoefde voor deze wedstrijd niet veel gedaan te worden.
er zijn achter nog 2 gewichten bij gegaan omdat nog niet helemaal tevreden waren met de balans.
na aan gehaakt te zijn ging het optoeren iets minder maar hij kwam er zeker boven op na 50 mtr ging de voor wielen los en niet meer aan de grond tot dat trekker stil stond 107,01m en dikke run voor ons team en iedereen was dol blij.
dit betekende finale rijden voor ons. Een nieuw fenomeen omdat we ons nog nooit hadden weten te plaatsen voor een finale tot nu toe. aan de andere kant voor ons nog meer zenuwen want een 2e run was nooit zo’n  succes maar in goed vertrouwen wachten we het af we zaten met 3 trekkers in de finale.
aan steel2steal was het om eerste afstand neer te zetten dat werd 99,34m een flinke afstand om aan te komen, na aan gehaakt te zijn ging het optoeren deze beter omdat trekker nog warm was deze kwalificatierun, de finalerun ging ook veel beter dan 1e run want de trekker kwam goed los voor en bij  93,50  kwam de trekker tot stilstand wij waren verbijsterd zo als hij liep, nu was het afwachten wat black magic zou doen maar helaas voor hun en goed voor ons het liep bij hun niet als het moest lopen. het was wilde run met als resultaat diskwalificatie en hij werd 3e  hierdoor werd stael2stael 1e  boven verwachting zijn wij 2e geworden en black magic 3e

Met dank aan onze sponsors