​​

Wedstrijd verslag Nijkerkerveen

Na alle aanpassingen van deze winter wilde we heel graag een keer op de dyno om te finetunen. Helaas is dat niets geworden omdat de dyno het met de eerste run al begaf,
deze hebben we nog geprobeerd te repareren alleen dat mocht niet baten. Het bleef bij 1 goede run waarvan de data van het vermogen en koppel jammer genoeg niet werd opgeslagen.
De eerst wedstrijd van het jaar stond gepland in Herwijnen. Deze werd echter afgelast i.v.m. het weer en de begaanbaarheid van het terrein.
We kregen wel de kans om datzelfde weekend aan te haken in Nijkerkerveen. dus met goede moed daarheen afgereisd om daar een run te maken en data te sprokkelen voor het nieuwe competitieseizoen.
Het weer liet het daar ook afweten waardoor er niet veel grip in de baan zat en er dus geen degelijke run gemaakt kon worden.
Door het debacle van afgelopen seizoen hadden we ons voorgenomen om de cilinderkop direct te demonteren om de zuigers te bekijken en dat was maar goed ook want er zaten weer 2 zuigers in die gevreten hadden in de bussen. Gelukkig niet zo heftig als vorig jaar maar nog. na alles gedemonteerd te hebben zijn de zuigers en bussen weggebracht. De zuigers zijn weer aangepast en de bussen opnieuw gehoond.
Het spul weer in elkaar geschroefd hebbende opnaar de volgende wedstrijd de eerste voor de competitie.

Met dank aan onze sponsors